ЗА НАС

Пълмед Инженеринг - медицинска техника и консумативи

Фирма ПЪЛМЕД ИНЖЕНЕРИНГ – АД се утвърди като един от лидерите за дистрибуция на медицинска техника и консумативи, както и за гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на медицинска апаратура. Днес на Ваше разположение са офисите ни в Пловдив – централен, Стара Загора, Хасково, Смолян, Пазарджик, а от скоро и в София. Фирмата е със сертификат за качество ISO 9001- гаранция за перфектно обслужване.

Акцентът на дейността на фирмата е  доставка, производство и сервиз на медицинска апаратура и консумативи, проектиране и оборудване на здравни обекти.  Пълмед Инженеринг работи основно на вътрешния пазар и най-вече здравни заведения в страната – били те диагностични или терапевтични, публични и частни. Спецификата на работата не позволява да се класифицират клиентите като важни или не, но изхождайки от обема поръчки, най-приоритетни са Университетските и бившите Окръжни болници.

За нас работят висококвалифицирани специалисти, от които може да получите професионални консултации и решения на Вашите желания. За всички медицински консумативи поддържаме складови наличности.

Предмет на дейност на фирмата е доставка на:

1. Апарати за образна диагностика:

- Рентгени, Мамографи и проявителни машини
- Компютърни томографи
- Ехографи

2. Апаратура за интензивно наблюдение:

- Монитори
-Пулсоксиметри
-Фетални монитори
-Дефибрилатори

3. Документираща апаратура:

- ЕКГ
- ЕЕГ/ЕМГ

5. Хирургично оборудване: Операционни лампи, маси , аспиратори, перфузори

4. Ендоскопска апаратура:

6. Медицински изделия: консумативи за еднократно ползване, ЕКГ кабели и хартия, всички видове периферия и сензори за медицински апарати , термохартия и гел за ултразвук, конци и игли за хирургия, стоматологични материали:

7. Медицински инструментариум

8. Сервизно обслужване:

- Гаранционни и извън гаранционни ремонти и профилактики
- Цялостно проектиране на кабинети

 

Read 4972 times Last modified on Вторник, 01 Юли 2014 20:32